Menu's
Eclair met blauwe kaas, stoofpeer en port (Extra+ €9)
Bourride (Franse vissoep)
Pompoen ravioli met amaretto
Hert Wellington met portjus en koolraapgratin
Chocolate surprise
€ 87,50 p.p.
Saté & Krokante rijstvellen met zalm en avocado
Gamba-limoensoep
Sticky panangcurry met kip
Gefrituurde vis met mango en munt
Papayasalade
Yuzutaartjes
€ 87,50 p.p.
Zaterdag 7 september
We gaan aan de slag met de heerlijke smaken uit Italië!
Verwacht verfijnde smaken, verse ingrediënten en groenten uit het seizoen.
Start: 18u-22u
Zondag 10 november
Van alle wereldse smaken blijft Thailand bij ons en veel van onze gasten toch favoriet!
Streetfood, Stirfry en gestoomde gerechten, wij leren je de kneepjes van deze overheerlijke en veelzijdige keuken.
Start: 13u - 17u
Zondag 8 december
Met de feestmaand bijna voor de deur is het tijd om inspiratie op te doen voor de kerstdagen!
We hebben een heerlijk 4-gangen menu samengesteld waarbij je je gasten verbluft met prachtige gerechten. Zoals altijd met onze handtekening: weinig moeite, groots resultaat.
We leren je ook hoe je dit kan voorbereiden zodat je tijdens het diner zelf zoveel mogelijk tijd met je gasten door kan brengen.
Start: 13u - 18u
Zondag 16 feb
We gaan aan de slag met de heerlijke smaken uit Italië!
Verwacht verfijnde smaken, verse ingrediënten en groenten uit het seizoen.
Start: 13u-17u
Bovenstaande workshops zijn inclusief drankenarrangement, receptuur in pdf en een heerlijke maaltijd.
Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina en al vanaf 1 persoon!
Vanaf 10 inschrijvingen gaat de workshop definitief door.
Tompouce met garnalen en avocado
Gnocchi Parisienne
Filet Pur - met chocolade en roquefort
Peren tarte-tatin met notencrumble en karamelijs
Geïnteresseerd?
Voor meer informatie, mogelijkheden en beschikbaarheid neem contact met ons op!
Sfeerimpressie
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.